Randomness

Üdvözlet a népnek!

Úgy esett, hogy erre jártam és gondoltam vetek ide pár sort. Csak amolyan helyzetjelentés féleség.
Mint ahogy az észrevehető, a fansubbal már felhagytam. Nem érdekel. Nem is fog érdekelni. Az okok számtalanok, és felesleges is felsorolni.
Meguntam, ez a lényeg.
Azon gondolkodom épp, mi legyen a bloggal, mert ezt csak úgy magamnak csináltam, nem érné meg elpazarolni.
Random shitstorm & brainstorm fapplaceholdernek tökéletes lenne. Meg nem szeretném törölni, na.
Majd valamit kitalálok rá.
Élek, virulok, melózok, animuzok, mangázok, kritizálok (vérmesebb vagyok mint valaha, hajajj annak, akinek a fórumára beszabadulok :P), és élvezem az életet.Ahogy azt kell…
Mulassatok ti is jól, amíg újra nem jelentkezem.

Clarion giffez

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Randomness bejegyzéshez

  1. Naru0328 szerint:

    Szia Umaitachi!

    Nem tudom emlékszel-e még rám… én vagyok az Naru a Moeland-os Corty-s korszakból. xD Próbáltam keresgélni hova lettetek, de már nem találtalak titeket, aztán megtaláltalak AA-n és onnan jutottam ide. Remélem még felnézel ide és meglátod ezt, hogy tudjunk egy kicsit beszélgetni, nosztalgiázni.

    Üdv. Naru

    UI: azért AA-n is rádírok hátha! 😀

  2. Mannn szerint:

    Szia!

    Olvastalak, bár sosem szóltam hozzá de örömmel töltött el több bejegyzésed olvasása, kár hogy nem vagy már aktívabb. Külön tetszett az Anime Addicts alázós részleg. Soha nem szóltam hozzá semmihez ott sem, viszont követem az oldalt évek óta és rossz nézni mi lett az egészből. Nem is csoda hogy már csak szinte tizenévesek használják. Javulás esetleg ott volt tetten érhető hogy jobban megszólították a mélyebb szubkultúrát a manga, live action filmek, és társaival, meg az animés vélemények és pontszámok is komolyanvehetőbbek lettek, amiben valamelyest segítség volt Junchi, aki lehet hogy erőszakos és agresszív módon tunkolta ezt bele az ottaniakba a beszólogatós stílusával, de mintha működött volna végső soron. Azóta néha legalább az anime véleményeket a fórumon érdemes olvasni.

    Na de jó amúgy a blog, a többi téma is érdekes, de most én ehhez akartam hozzászólni.

    Mannn

    • Umaitachi szerint:

      Hali!

      Valóban nem nagyon használom már a blogot, bevallom főleg lustaságból. Lusta vagyok írni. Pedig lenne miről, mert nem a napot loptam eddig. 😀
      Hmm… szóval az AA elkorcsosult, és a veteránok(Junchi) még nagyjából egyben tartják. Valahogy nem lepődtem meg. A mostani magyar helyzetet ezen a téren nem ismerem, évek óta csak az angol oldalakat nézem. (Nem bántam meg. :P)
      Köszi így utólag is a hozzászólást, örülök hogy valakinek legalább tetszett amiket itt összeirkáltam.

      Lehet hogy a jövőben írok még pár témáról. Anime téren sajnos nagy a pangás, mostanában nem nagyon van érdekes mű. Manga téren van javulás, vagy inkább mondjuk úgy hogy bővült a repertoárom és lenne miről írni. De amivel az utóbbi fél évben el voltam foglalva, azok a light novelek és web novelek. Messze jobbak mint az animu és manga. Na de szerintem erről majd külön írok egy posztban.

Hozzászólás