Cat Girl Alliance

Egy újabb hentai visual novel bemutató jön, aminek a címe Cat Girl Alliance.

Egy viszonylag hosszú VN, aminek nem kevesebb mint nyolc befejezése van. Tehát el lehet lenni vele.
A főkarakterünk, Tachibana Eiji egy tök átlagos átiratkozott diák, aki nyugodtan éli mindennapjait egy bizonyos napig. Ezen a napon pedig egész véletlenül szemtanúja lesz, amint a gyengélkedőben két lány bizony szó szerint veszi a biológiát. Természetesen nem lenne nagy sztori ha csak kilesné őket, ezért hát gyorsan könnyít magán, nem tudva hogy eközben forog egy kamera, ami felveszi röpke akcióját. Amivel a lányok nem is restek megzsarolni, így mit tehet szegény srác…belép a furcsa klubba, aminek a lányok is tagjai. És ez a klub ami titokban működik, a Cat Girl Alliance.

Lássuk a szereplőket:

Takahata Rumi: A CGA vezetője, gazdag családból való és ez meg is látszik a stílusán. Parancsoláshoz szokott, és ő az osztályelnök is. A játék címe valószínűleg róla kapta a nevét, mivel folyton egy cicafüles sapka van rajta (ami valljuk be, iszonyú aranyossá teszi az amúgy is kedvelni való karakterét >.<) Na és persze itt a legfontosabb dolog. Hősnőnk egy futanari. Ritkán látok ilyesmit VN-ben, és ő nem is rest használni eme adottságát (legnagyobb örömünkre…).

Misawa Natsuki: Egy hosszú, feketehajú szépség nagy mellekkel. (Most felkapta a fejét majdnem mindenki, mi? xD) Szerény, kedves és visszahúzódó természete van. És mivel ebben a sztoriban szerepel és írok is róla, ezért valószínű, hogy ő is benne lesz a klubban. (Ez tök nyilvánvaló, nem?) Méghozzá a már ismert módszerrel veszik be, vagyis odacsalják, rendeznek neki egy forró jelenetet és meglesikamerázzák miközben könnyít magán a látvány okozta sokk miatt.

Azumi Shizuko: A “kötelező” loli. Egy csendes lány, aki odavan Rumiért. Vagyis Rumi-samáért, mivel hűséges kiskutyaként követi és bármit megtesz neki. Mellesleg éltanuló, valamint tudni kell azt is hogy Rumi szülei fogadták örökbe, ezért otthon is egyfajta cselédlányként funkcionál. De nem is bánja, amíg Rumi kedvére tehet.

Takahata Masayoshi: A másik fiú a történetben, aki Rumi mostohatestvére is egyben. De a családi helyzetének köszönhetően neki is követnie kell Rumi parancsait. Mivel nagyon lányos a kinézete, ezért gyakran kell lányruhába öltöznie.

Maga a VN nyolc befejezéssel büszkélkedhet (amit már említettem, de kit érdekel), és nagyon változatos befejezések. Na persze mivel egy hentai műről van szó, senki ne várjon túl sokat, mindegyik befejezés szaftos hogy enyhén fejezzem ki magam.
Magukról a befejezésekről nem beszélek, aki látni akarja őket az pattanjon neki és tolja ki maga. (Végigjátszást meg infókat mindenki keressen magának, hiszen Google a barátod, de ha nagyon nem megy akkor szólj…^^)
A történet maga bővelkedik az ötletekben, persze csakis szexuális jellegűekben, hiszen az a lényeg, nem? Persze hogy az. (Akárki akármit mond, ha már idáig elolvastad, akkor nekem van igazam. Na ugye.) Van itt minden ami szem-szájnak ingere: bondage, outdoor, cosplay, domina, vibrátoros játékok, szóval fétisek nagy mennyiségben. És mindez aranyos lányokkal. Személyes kedvencem Rumi, naná hogy az ő route-ját vittem ki először. Amúgy utána az összes többit is, a tisztesség kedvéért. Na meg mert kíváncsi természet vagyok.
A befejezésekről még annyit, hogy mindhárom lánynak kettő van, valamint az elmaradhatatlan hárem ending sem hiányzik. Utolsóként van még egy Masayoshi end is. (És igeeen…hallom az olvasótábort felhörrenni.) Igen, vele is össze lehet jönni, igazi shota eksön, hát nem fantasztikus? xD Na ne éljétek bele magatokat, én is perverz vagyok, mégse volt benne olyan nagyon durva dolog….láttam én már olyanabbat is.

Ennyi lett volna ez a kis bemutató cikkecske. Lehet kicsit rövidre sikeredett, de mivel szinte az egész VN-ben folyamatosan megy az eksön, a legkülönfélébb helyeken és módokon, ezért inkább álljon neki mindenki. Ha meg már megvolt, akkor előről. Legyen mire…khm, szóval hogy ne unatkozzatok.

Na meg persze itt vannak a linkek is.

WikipediaVNDB

Kategória: visual novel
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás